Accommodatie-ID: IT-50039-13
8.2
Vakantiehuis Villa Gaio
14
7
Toevoegen aan mijn favorieten

Faciliteiten

Oppervlakte huis : 800 m²

Parterre
Woonkamer
Radio
Zitkamer
Terras
Keuken
Open haard, Afwasmachine
2x Slaapkamer
2-pers. bed
Slaapkamer
2x 1-pers. bed
2x Badkamer
Douche, Wastafel, Toilet
Bijkeuken (buitenom bereikbaar, gedeeld met andere gasten)
2x Wasmachine
3x Vergaderingen (65 m2, 90 pers.zittend, tegen betaling)
Projectiescherm (op aanvraag)
Beamer (op aanvraag)
Tuin (privé)
Tuinmeubilair
BBQ
Zwembad (geopend van Mei t/m Sep, 10 x 5 m., privé)
Tennisbaan (gedeeld met andere gasten)
Kinderbed (op aanvraag)
2x Kinderstoel
Op de 1e etage
Zitkamer
Sfeerhaard
Eetkamer
TV, Terras
Keuken
Oven, Afwasmachine
4x Slaapkamer
2-pers. bed
Badkamer
Ligbad, Wastafel, Toilet
3x Badkamer
Douche, Wastafel, Toilet
Recreatieruimte
Biljart
Reviews
8.2
Erg goed
2 reviews
Familie Eppink Nederland
Verblijfsdatum: ma 25-07-2022 - zo 14-08-2022

De gastvrouw Laura is ontzettend vriendelijk, behulpzaam en reageert snel. Wel is het huis zeer verouderd en niet echt schoon. Het zwembad is wel heel fijn.

Mevr. Decoene België
Verblijfsdatum: za 23-07-2016 - za 30-07-2016

Leuke villa, maar niet geschikt voor mensen die slecht te been zijn. Zelfs bij gebruik van de kamers op de gelijkvloers, heb je een oneffen trap naar de tuin te doen. Er zijn 2 keukens zomer - en winterkeuken, maar de zomerkeuken is klein, en niet geschikt voor 14 man. De eetkamer die grenst aan de zomerkeuken biedt ook maar 6 stoelen aan. Het meubilair is mooi antiek, maar dit betekent wel dat bijvoorbeeld de stoelen loodzwaar zijn. Het is misschien ook niet het meest handige meubilair met kinderen. Het terras dat ze tonen op de foto's is niet beschermd tegen de zon met luifel. Voor ontbijt rond 900 is het al te heet om daar te kunnen ontbijten. Het kleinere terras is wat koeler, maar heeft dan maar plaats voor 6 personen. De zware, lage, gietijzeren stoelen ook niet echt praktisch t.o.v. een hoge tafel, zodat je bijna met kin op tafelblad zit. Vanwege de 2 keukens was er zoekwerk nodig om een volledige tafel voor 1 man te kunnen dekken in de eerste dagen. Het huis is in realiteit ook heel donker niet zo licht als het op de foto's gepresenteerd staat. Zwembad (met zout water) is leuk, en voldoende groot. Wel opletten tegen verbranden vanwege het zoute water. Tuindouche zou hier op zijn plaats zijn. Zelf misten we bij aankomst praktische folders waar de supermarkt te vinden is, openingsuren, etc... Wat te doen met afval. Ook geen brochures van activiteiten, marktjes, ... in de omgeving. Er is geen enkel basis/starterskit in het huis. Dus bij late aankomst (zoals wij) kom je terecht in huis zonder kruiden, olie, klein beetje koffie, ... Supermarkt is op 4 km maar sluit rond 2000. Wij hadden na aankomst 15 min om vlug wat zaken bij te kopen zoals brood koffie voor het ontbijt. Geen koffiezet in het huis, wel 4 kannetjes om Italiaanse koffie te maken. Wel aanwezig in iedere kamer zeepje, 1 portie douchegel, 1 portie shampoo. Het appartementencomplex ligt toch wel echt heel dichtbij het huis, en er is toch wel nachtelijk lawaaihinder van de huidige semi-permanente bewoners die zich verspreiden over het ganse terrein naast voor de villa. Wij hadden kleuters in de groep, dan zijn nachtelijk luid praten, lachen radio bij de buren tot 200 am niet altijd handig. De naam van de villa is niet meteen zichtbaar. Je ziet het huis ook niet altijd vanaf de straat vanwege het appartementen blok. Wij herkenden het pas nadat we er straal voorbij waren gereden, en daarna vanuit de andere richting kwamen. Toen kregen we pas blok op de villa die een paar meter lager ligt.

Mevr. Melchers Nederland
Verblijfsdatum: za 16-07-2016 - za 23-07-2016

Heerlijk huis, koel binnen en goede bedden. Passend 'antiek' ingericht. Fijn zwembad. Leuk di e mogelijkheden om te tennissen, ping-pongen en biljarten. Misschien aardig om de geschiedenis van het huis te vermelden ? De tussenpersoon weet niet meer dan dat het 30 jaar geleden is opgeknapt en schat dat het huis 150 jaar oud is, wat voor een Medici-villa bijzonder zou zijn...! Florence per trein bereikbaar vanuit nabij gelegen dorp is ook de moeite van het vermelden waard, want met de auto door Florence en er parkeren is een crime, temeer daar er momenteel veel aan de weg getimmerd wordt in de stad en de bewegwijzering veel te wensen overlaat.

Kaart
Centrum (Vicchio)
4 km
Levensmiddelen (Supermarket at Vicchio)
4 km
Treinstation (Vicchio)
5 km
Meer (Montelleri a Vicchio)
7 km
Overig (Car Rental)
7 km
Openbaar vervoer (Borgo San Lorenzo Bus)
15 km
Fietsverhuur
15 km
Meer (Bilancino Lake)
29 km
Overig (Shopping Outlet)
29 km
Centrum (Florence)
35 km
Vliegveld (Florence Airport)
45 km
Centrum (Arezzo)
90 km
Centrum (San Gimignano)
94 km
Centrum (Lucca)
110 km
Centrum (Siena)
112 km
Centrum (Pisa)
130 km
Zee (Viareggio)
140 km
Accommodatie-ID: IT-50039-13
Beschikbaarheid en prijzen