Accommodatie-ID: FR-03360-04
7.4
Vakantiehuis Maison De Vacances - Braize
10
4
1
Toevoegen aan mijn favorieten

Faciliteiten

Oppervlakte huis : 240 m²

Parterre
Hal
Woonkamer
Kachel (hout)
Open keuken
Combimagnetron, Afwasmachine, Koelkast, Koelkast
Badkamer
Douche, Wastafel, Toilet
Bijkeuken
Koelkast, Wasmachine
Op de 1e etage
2x Slaapkamer
2x 2-pers. bed
Gastenverblijf Parterre
Woonkamer
Keuken
Afwasmachine
2x Slaapkamer
2-pers. bed
Badkamer
Bad met douche, Wastafel, Toilet
Algemeen
Terras (overdekt, )
Tuin
Tuinmeubilair
BBQ
Kinderbed
Reviews
7.4
Goed
10 reviews
Dhr. Meulenyzer België
Verblijfsdatum: za 20-07-2019 - za 03-08-2019

Aanvankelijk bleek het een prachtige lokatie tot op het moment dat wij met de muizen en hun uitwerpselen in het servies werden geconfronteerd. Alle etenswaren alle dagen moeten wegsteken. Tekort aan koelkasten met vrieselementen terwijl er 3 beloofd waren, was er maar 1 koelkast tafelmodel voor 8 personen en zonder vrieselement. Gingen normaal het gastenverblijf niet binnenmogen terwijl wij dit wel hadden betaald. Uiteindelijk toegang gekregen omwille van de nood aan diepvries. Zeer vochtige woning, tegen einde van ons verblijf stond er schimmel op de muren van de slaapkamers beneden alsook in de badkamer. De omgeving was geukkig wel rustig. De vijver was wel niet te gebruiken, bootje gezonken.

Mevr. Lambert België
Verblijfsdatum: za 06-07-2019 - za 20-07-2019

De omgeving is prachtig en rustig, terwijl toch een aantal stadjes en dorpjes vrij gemakkelijk bereikbaar zijn. Het vakantiehuis staat evenwel te koop : dat is er ook aan te zien, er wordt niets meer aan gedaan of onderhouden : lekkende kranen, verkalkte kranen, afbrokkelend pleisterwerk, schimmel op de muren, schakelaars die wel eens/soms willen werken, dan weer niet, .... Er was geen enkele praktische buitenaccommodatie : het gras was (deels) gemaaid en dat was het ook. Dus buiten eten was er zeker niet bij. Enkel een kleine ijskast beschikbaar, geen diepvries. Zelf koffiefilter en fruitpers aangekocht. De "zwemvijver" was een kikkerpoel (op zich geen bezwaar), maar het bootje, waarmee geadverteerd wordt, was gezonken en onbruikbaar. De ontvangst was minnetjes : hoewel tijdig van de aankomst verwittigd, sleutel onder de mat en een uurtje wachten vooraleer we iemand zagen opdagen (een vriendin van ...) Er waren totaal geen instructies of aanwijzingen voor winkels, arts, hulpdiensten, terwijl er ook geen bereik is voor GSM of telefoon. Bij aankomst was de vaatwasser gevuld met borden, kopjes en glazen, die nog niet afgewassen waren, veelal aangekoekt zodat ze eerst nog moesten weken. Er was wellicht ook niet gestofzuigd, het apparaat dat we ter beschikking kregen functioneerde ook al niet. Grote pot gif tegen knaagdieren onder de gootsteen, zonder enige vermelding of waarschuwing. Het linnengoed (lakens en handdoeken) diende mee te gaan voor de hele periode van veertien dagen en werd niet, zoals gebruikelijk, na een week vervangen. Een deel van het huis had een indringende geur van gif of schimmel, maar bij het onthaal stelde men dat "we dat deel dan maar niet hoefden te gebruiken en af te sluiten", hoewel we hiervoor wel hadden betaald.

Dhr. Gielis België
Verblijfsdatum: za 08-07-2017 - za 15-07-2017

Leuke aankomst, redelijk proper

Dhr. Bleeser België
Verblijfsdatum: za 09-07-2016 - za 16-07-2016

Met 2 gezinnen bezochten we dit huis. Adembenemend groot was het in een zeer rustige mooie omgeving met meertjes. De stadsmus zal er wat eenzaam zijn maar voor ons was het genieten van de rust en natuur. Heel vriendelijke mensen, geen reden tot klagen,... Ondanks de regen af en toe was dit toch een supervakantie!! Doordat het huis zo groot is, liepen we elkaar niet onder de voeten!

Dhr. Sarens België
Verblijfsdatum: za 02-07-2016 - za 09-07-2016

Heel rustige omgeving, voor de jongere onder ons iets te rustig. Het grote huis is met veel smaak ingericht maar de eigenaar zou het vochtprobleem moeten aanpakken door een betere ventilatie te voorzien. Sommige ruimtes zijn muf en hierdoor minder aangenaam. Spijtig genoeg hebben we de eerste dag, (vooral in de keuken) alles nog eens moeten afwassen. Er stonden zelfs nog vuile pannen in de kast. Een grote schoonmaak in de keuken zou geen overbodige luxe zijn. Met andere woorden voor 125€ mag het netter zijn. De naam zwemvijver is hier niet van toepassing. Enkel de vele kikkers vonden hier hun plezier. Heel mooi om naar te kijken maar daarmee waren de kinderen onder ons niet echt gelukkig. Maar we hebben genoten en er het beste van gemaakt.

ReactieVillaXL
Verblijfsdatum: za 02-07-2016 - za 09-07-2016

Naar aanleiding van deze beoordeling hebben we de huiseigenaar gesproken en het vochtprobleem alsmede de slechte schoonmaak aangekaart. Alle opmerkingen zijn ter harte genomen en dit is met de schoonmaakster besproken. Ook de opmerking omtrent het zwemmeer hebben we opgepakt en de beschrijving op de site is aangepast. Het is verder aan u om te besluiten of u gebruik van het meer wilt maken of niet.

Dhr. Van Thielen België
Verblijfsdatum: do 09-06-2016 - do 16-06-2016

Prima, groot huis, gezellig ingericht met prachtige kachel. Goed afgesloten zodat het geschikt is voor kinderen en huisdieren. Leuke vijver en bootje. Wel wat afgelegen maar dat maakt het dan weer rustig vertoeven.

Mevr. Van Klooster Nederland
Verblijfsdatum: za 23-04-2016 - vr 29-04-2016

We hebben een top week gehad in een mooi stukje Frankrijk in een waanzinnig huis. Komen zeker terug.

Dhr. Cornelis België
Verblijfsdatum: vr 15-01-2016 - ma 18-01-2016

Als groep collega's hadden we een ontspannend mannenweekend. Huisje in perfect staat, groot, gezellig en natuurlijke omgeving.

Dhr. Haesen Nederland
Verblijfsdatum: za 15-08-2015 - za 29-08-2015

We hebben een prima vakantie gehad! Goed weer leuk huis, rustige omgeving.

Dhr. Wijnants België
Verblijfsdatum: do 21-05-2015 - ma 25-05-2015

Vier dagen uitstekend weer. Prachtige fietstochten gemaakt door het groene glooiende landschap. Mooi huis met alles erop en eraan.

Kaart
Bos
100 m
Restaurants
1000 m
Centrum
1.8 km
Meer
3.5 km
Levensmiddelen
3.5 km
VVV
3.5 km

Andere bezoekers bekeken ook…

Accommodatie-ID: FR-03360-04
Beschikbaarheid en prijzen