Vakantiehuis Nederland

Ontdek Nederland

Alles wat je moet weten

Wilt u vakantie vieren in eigen land? Lekker genieten van de vertrouwde beelden van uitgestrekte polderlandschappen, weidevelden en bossen? Dan is het geen gek idee om een mooi vakantiehuis te huren in Nederland. Een vakantiehuis is een voordelige vorm van verblijf omdat je de kosten voor de huur deelt door het aantal personen, waar je in een hotel vaak meedere kamers moet afrekenen.

Lees meer

Alle regio's in Nederland

Vakantiehuis Nederland

Wilt u vakantie vieren in eigen land? Lekker genieten van de vertrouwde beelden van uitgestrekte polderlandschappen, weidevelden en bossen? Dan is het geen gek idee om een mooi vakantiehuis te huren in Nederland. Een vakantiehuis is een voordelige vorm van verblijf omdat je de kosten voor de huur deelt door het aantal personen, waar je in een hotel vaak meedere kamers moet afrekenen.

Overal in Nederland vind je leuke vakantiehuizen. In het binnenland bijvoorbeeld door vakantie te vieren in een luxe groepsaccommodatie, zoals Veluwse Pracht in Apeldoorn. In het binnenland van Nederland is genoeg te ontdekken. De grachten van onze hoofdstad Amsterdam zijn het hele jaar door mooi om te zien. In de lente staan de tulpen in de bloemenstreken prachtig in bloei, zoals in de omgeving van Egmond aan de Hoef of verder noordwaarts richting 't Zand en ook de Keukenhof ligt er dan prachtig bij. Er zijn vele musea te vinden in Nederland. De bekendste zijn het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum en het Anne Frank-huis en buiten Amsterdam nog het Zuiderzeemuseum en het Spoorwegmuseum. Lokaal is er ook een variëteit aan kleinere musea te vinden, zoals het bakkersmuseum of het kaasmuseum. De grootste attractieparken van Nederland zijn de Efteling, Walibi Holland en Slagharen. Vanuit uw vakantiehuis plant u zo een dagje pretpark. Ook in het Nederlandse kustgebied worden er vakantiehuizen aangeboden van zusterorganisatie Aan Zee. Dat zijn deels vakantiehuizen aan de Noord- en Zuid-Hollandse kust, maar ook in Zeeland of op de Waddeneilanden. Ook wat meer naar het binnenland gelegen tref je mooie vakantiehuizen aan van 2 personen tot wel 36. In Noord-Holland is de grootste groepsaccommodatie geschikt voor maximaal 34 personen. In Zeeland, in Wemeldinge staat een gezellig groepshuis datplaats kan bieden aan maximaal 30 personen.

Vele wandel- en fietsroutes kunt u gebruiken om op uw gemak vanuit uw vakantiehuis in Nederland de regio te verkennen.

Alle vakantiehuizen in Nederland