Vakantiehuis Ierland

Ontdek Ierland

Alles wat je moet weten

Huur een mooi particulier vakantiehuis in Ierland en geniet van een unieke vakantie. Vind adembenemende landschappen en schitterende bossen, bergen en rivieren. Aanschouw de prachtige vergezichten vanuit uw vakantiehuis aan de Ierse kust. Huur een vrijstaande woning, een appartement of een prachtige cottage in Ierland. De vakantiehuizen zijn beschikbaar voor 2 tot 10 personen. U beleeft alle luxe en comfort van een woonhuis en beschikt in sommige gevallen daarnaast over faciliteiten zoals uw eigen open haard en sauna. Huisdieren zijn in veel gevallen welkom. Bekijk via de link het aanbod van vakantiehuizen aan zee in Ierland. 

Lees meer

Ervaar de pracht van ongerept Ierland tijdens uw vakantie

Huur een mooi particulier vakantiehuis in Ierland en geniet van een unieke vakantie. Vind adembenemende landschappen en schitterende bossen, bergen en rivieren. Aanschouw de prachtige vergezichten vanuit uw vakantiehuis aan de Ierse kust. Huur een vrijstaande woning, een appartement of een prachtige cottage in Ierland. De vakantiehuizen zijn beschikbaar voor 2 tot 10 personen. U beleeft alle luxe en comfort van een woonhuis en beschikt in sommige gevallen daarnaast over faciliteiten zoals uw eigen open haard en sauna. Huisdieren zijn in veel gevallen welkom. Bekijk via de link het aanbod van vakantiehuizen aan zee in Ierland. 

Ierland is een eiland naast het Verenigd Koninkrijk en telt totaal 4,6 miljoen inwoners. Het land kent een roerig verleden, denk aan de politieke scheiding tussen het noorden en zuiden van het land. De rust in Ierland is inmiddels wedergekeerd.  

De omgeving in Ierland is prachtig. Het land wordt een steeds populairdere vakantiebestemming en dat komt mede door het woeste en schitterende landschap. Er zijn de meest uiteenlopende  wandelroutes uitgezet en u kunt verschillende nationale parken bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan het Wicklow Mountains National Park of bekijk de valleien, meren en herten in het Glenveagh National Park. Van de hoge kliffen aan de Atlantische westkust tot aan de prachtig groene heuvels en bergen in het binnenland, tijdens uw vakantie Ierland zult u aan natuurschoon niets tekort komen!

Boek een vakantiehuis in County Cork op het meest zuidelijke deel van het Ierland en bekijk de grote variatie aan landschappen en steden. Uw vakantiehuis in County Cork is een ideaal uitgangspunt om de omgeving te verkennen. Ook bieden wij een ruim aanbod aan vakantiehuizen in County Kerry. Hier vind u de natuur van het Killarnet National Park met historische attracties als Muckross House en Derryname house. Daarnaast kunt u de Schiereilanden Dingle en Beara bezoeken, hier zijn ook prachtige natuurgebieden te bezoeken, bijvoorbeeld het natuurreservaat van Glengariff.

Alle vakantiehuizen in Ierland