Vakantiehuis Frankrijk

Ontdek Frankrijk

Alles wat je moet weten

Een mooi vakantiehuis in Frankrijk huren? Bekijk dan nu ons aanbod! Wij verhuren een groot aantal particuliere vakantiehuizen in Frankrijk. Of u nu een vakantiewoning zoekt met privé zwembad of een vakantievilla in Frankrijk waar uw hond welkom is, alles is mogelijk. De vakantieverblijven zijn geschikt voor 2 tot 34 personen en zijn beschikbaar in Noord- en Zuid-Frankrijk. Bezoek aantrekkelijke vakantiegebieden als de Bourgogne, Dordogne, Provence en Normandië. Boek uw zomervakantie of een leuk weekje weg, kijk hiernaast voor de aanbiedingen van vakantiehuizen in Frankrijk. 

Lees meer

Alle regio's in Frankrijk

Doe inspiratie op!
Groepshuizen
105 vakantiehuizen
Gezinnen met kinderen
77 vakantiehuizen
Lastminute
48 vakantiehuizen
Wellness
37 vakantiehuizen
Dicht bij de piste
12 vakantiehuizen

Vakantiehuis Frankrijk

Een mooi vakantiehuis in Frankrijk huren? Bekijk dan nu ons aanbod! Wij verhuren een groot aantal particuliere vakantiehuizen in Frankrijk. Of u nu een vakantiewoning zoekt met privé zwembad of een vakantievilla in Frankrijk waar uw hond welkom is, alles is mogelijk. De vakantieverblijven zijn geschikt voor 2 tot 34 personen en zijn beschikbaar in Noord- en Zuid-Frankrijk. Bezoek aantrekkelijke vakantiegebieden als de Bourgogne, Dordogne, Provence en Normandië. Boek uw zomervakantie of een leuk weekje weg, kijk hiernaast voor de aanbiedingen van vakantiehuizen in Frankrijk. 

Frankrijk is qua oppervlakte het op twee na grootste land van Europa. Het bevolkingsaantal ligt op ongeveer 65 miljoen inwoners. Frankrijk grenst aan de Atlantische oceaan en de Middellandse Zee. Het land kent een grote historie en dat is nog op veel plaatsen zichtbaar. Het Franse landschap bestaat uit laagvlakten, kusten en oude en jonge gebergten. Een voorbeeld van een prachtige Franse streek is Normandië, vlakbij Parijs. Hier vindt u een gevarieerde kust met prachtige stranden, duinen en rotspartijen. De streek is vooral bekend vanwege de invasie in de tweede wereldoorlog, D-Day. De overblijfselen zijn hier nog duidelijk van zichtbaar.  

Naast Normandië zijn er natuurlijk nog verschillende andere adembenemende streken te bezoeken in Frankrijk. Denk aan de wereldberoemde wijnstreek Bourgogne (Bourgondië). Geniet hier van de meest uiteenlopende streekgerechten en de beste wijnen. Laat je verrassen door de prachtige omgeving met wijngaarden, bossen en weidevelden, en dat alles in de omgeving van uw vakantiehuis. Meer op zoek naar geschiedenis en cultuur? Misschien is de Dordogne dan wat voor u. De streek is rijk aan historie en beschikt over prachtige middeleeuwse plaatsjes met prachtige kastelen. In de verschillende dorpjes vindt u nog de historie van de Franse Revolutie terug. Natuurlijk mag ook de Côte d’Azur niet ontbreken in deze lijst. Aan de Côte d’Azur verhuren we prachtige vrijstaande villa’s, vakantiewoningen op leuke vakantieparken, maar ook luxe chalets en ingerichte tenten op 4 en 5 sterren campings. Naast deze streken bieden we ook vakantiehuizen in de andere prachtige streken in Frankrijk, klik op de link voor ons totale aanbod van vakantiehuizen in Frankrijk.

Alle vakantiehuizen in Frankrijk