Vakantiehuis Duitsland

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie in een van de buurlanden van Nederland? Wellicht is het een goed idee om een vakantiehuis te huren in Duitsland. Het land biedt een grote variatie aan steden en cultuur en daarnaast beschikt het land over prachtige natuurlijke landschappen. Huur een vakantiehuis in Sauerland of Winterberg, waar u een fijne wintersportvakantie kunt beleven. Of huur een prachtige vakantievilla met zwembad in de Alpen of Eifel, ideaal voor de zomervakantie. De Eifel en Sauerland zijn de streken waar we de meeste vakantiehuizen aanbieden. Onze vakantiewoningen in Duitsland zijn beschikbaar voor 2 tot 32 personen. Bekijk via het keuzemenu hiernaast het last minute aanbod in Duitsland, of het totale aan aanbod vakantiehuizen in Duitsland. De Eifel doet sprookjesachtig aan. Door vulkanische activiteit in het verre verleden is een uniek heuvelachtig landschap ontstaan dat zich uitstekend leent voor fiets- en wandeltochten. Ook Sauerland kent een dergelijk landschap, maar dan nog een stuk bergachtiger. Vandaar dat ook deze streek uitstekend geschikt is voor sportieve activiteiten. U treft er de meest uiteenlopende pittoreske dorpjes aan met karakteristieke vakwerkhuisjes.   

Lees meer

Alle regio's in Duitsland

Doe inspiratie op!
Gezinnen met kinderen
80 vakantiehuizen
Groepshuizen
79 vakantiehuizen
Lastminute
65 vakantiehuizen
Wellness
17 vakantiehuizen
Dicht bij de piste
4 vakantiehuizen

Vakantiehuis Duitsland

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie in een van de buurlanden van Nederland? Wellicht is het een goed idee om een vakantiehuis te huren in Duitsland. Het land biedt een grote variatie aan steden en cultuur en daarnaast beschikt het land over prachtige natuurlijke landschappen. Huur een vakantiehuis in Sauerland of Winterberg, waar u een fijne wintersportvakantie kunt beleven. Of huur een prachtige vakantievilla met zwembad in de Alpen of Eifel, ideaal voor de zomervakantie. De Eifel en Sauerland zijn de streken waar we de meeste vakantiehuizen aanbieden. Onze vakantiewoningen in Duitsland zijn beschikbaar voor 2 tot 32 personen. Bekijk via het keuzemenu hiernaast het last minute aanbod in Duitsland, of het totale aan aanbod vakantiehuizen in Duitsland. De Eifel doet sprookjesachtig aan. Door vulkanische activiteit in het verre verleden is een uniek heuvelachtig landschap ontstaan dat zich uitstekend leent voor fiets- en wandeltochten. Ook Sauerland kent een dergelijk landschap, maar dan nog een stuk bergachtiger. Vandaar dat ook deze streek uitstekend geschikt is voor sportieve activiteiten. U treft er de meest uiteenlopende pittoreske dorpjes aan met karakteristieke vakwerkhuisjes.    

Duitsland heeft ongeveer 81 miljoen inwoners en heeft daarmee de grootste bevolking van alle landen in de Europese Unie. De hoofdstad van het land is Berlijn. Hier vindt u nog indrukwekkende overblijfselen van de geschiedenis van de tweede wereldoorlog en de Berlijnse muur. Duitsland beschikt daarnaast over een aantal prachtige grote steden zoals bijvoorbeeld Hamburg, München en Keulen, waar u schatten op het gebied van cultuur en architectuur treft. Natuurlijk heeft het land nog veel meer te bieden. De streek Eifel bijvoorbeeld, die bekend staat om zijn natuur en schitterende wandelroutes. Daarnaast heeft de streek een groot aanbod aan schilderachtige vakwerkstadjes. Denk bijvoorbeeld aan Monschau waar grote wildparken en stuwmeren te bezichtigen zijn. Kortom, Duitsland heeft van alles te bieden.

Op zoek naar een wintersportvakantie? Dan kan ook in Duitsland. Het land heeft prachtige streken met als hoogtepunt Sauerland. Hier vind u fraaie en uitgestrekte berggebieden. Een aanrader voor de natuur- en wintersportliefhebber. De populaire skigebieden Winterberg en Willingen zijn hier ook te vinden. Vanaf uw chalet in Duitsland bent u binnen een korte tijd op de skipiste te vinden. Wij bieden verschillen vakantiehuizen in Winterberg en Willingen, waar ook mooie en compacte skigebieden te vinden zijn. De skipistes zijn geschikt voor de beginnende wintersporter, hier leert u skiën of snowboarden.

Alle vakantiehuizen in Duitsland