Vakantiehuis België

Bezoek België

Een vakantie in een prachtige omgeving, maar geen zin om het ver van huis te zoeken? Huur dan een vakantiehuis in ons prachtige buurland België! Hier ontdekt u prachtige heuvelachtige landschappen, uitgestrekte bossen en gezellige schone stranden. Geniet van alle rust, luxe en comfort in onze vakantiehuizen in België en verken de omgeving. Een ideale combinatie voor een onvergetelijke vakantie. Ons aanbod vakantiewoningen in België bestaat uit ongeveer 300 huizen. Ze hebben een capaciteit van 8 tot 48 personen. Een vrijstaand vakantiehuis, een vakantiehuis met zwembad of een vakantiehuis waar uw hond welkom is? Er is altijd een particulier vakantiehuis in België dat voldoet aan uw wensen.  Bekijk onze last-minute aanbiedingen in Belgie door de opties hier links te selecteren en boek vandaag nog een luxe vakantiewoning in België. 

Lees meer

Alle regio's in België

Op vakantie naar België

Een vakantie in een prachtige omgeving, maar geen zin om het ver van huis te zoeken? Huur dan een vakantiehuis in ons prachtige buurland België! Hier ontdekt u prachtige heuvelachtige landschappen, uitgestrekte bossen en gezellige schone stranden. Geniet van alle rust, luxe en comfort in onze vakantiehuizen in België en verken de omgeving. Een ideale combinatie voor een onvergetelijke vakantie. Ons aanbod vakantiewoningen in België bestaat uit ongeveer 300 huizen. Ze hebben een capaciteit van 2 tot 48 personen. Een vrijstaand vakantiehuis, een vakantiehuis met zwembad of een vakantiehuis waar uw hond welkom is? Er is altijd een particulier vakantiehuis in België dat voldoet aan uw wensen.  Bekijk onze last-minute aanbiedingen in Belgie door de opties hier links te selecteren en boek vandaag nog een luxe vakantiewoning in België

België heeft drie officiële talen: in het oosten spreekt een minderheid Duits, in het noorden (Vlaanderen) spreekt men Nederlands en in het zuiden (Wallonië) spreekt men Frans. In de hoofdstad, Brussel, wordt Frans en Nederlands gesproken. België is ook het land van de grote schilders, van de kunstwerken en van musea, die vooral zijn te vinden in Vlaanderen. Een vakantiehuis in Vlaanderen is daarom ook uitermate geschikt voor de cultuurliefhebber. Daarnaast heeft Vlaanderen prachtige kustgebieden waar u geniet van zon, zee en strand. België verrast fijnproever met een zeer gevarieerde en verzorgde keuken. De koks laten zich veelal inspireren door de Franse keuken maar ook door de Vlaamse streekgerechten, of door een combinatie van beiden. 

Naast Vlaanderen kunt u natuurlijk ook een prachtig vakantiehuis huren in de Belgische Ardennen. Hier vindt u verschillende schitterende landschappen. Denk aan bossen, watervallen, grotten, beekjes, heuvels en gebergte. Ook zijn er prachtige dorpen en stadjes te verkennen zoals Malmedy, Spa, La Roche en Bastogne. Uw vakantiehuis in de Ardennen is een perfecte uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Pak de fiets of trek uw wandelschoenen aan en verken de prachtige omgeving rondom uw vakantiewoning. Bent u een avontuurlijk type? Er zijn verschillende outdoor-activiteiten, kijk eens bij AdventureXL, of neem contact op met VillaXL voor meer informatie.

Alle vakantiehuizen in België