Uitleg over het reserveren

Reserveren?

VillaXL is onderdeel van de Europese holding @Leisure.

Via internet
1.    Klik op een beschikbare periode op de huisbeschrijvingspagina en klik op 'Boek nu’.
2.    Vul het reserveringsformulier in en klik op ‘Volgende stap’. 
3.    Vul uw gegevens in. Beschikt u reeds over een account? Log dan in om uw gegevens op te halen. Klik op
      'Volgende stap'.
4.    Controleer alle gegevens en maak een definitieve boeking door te klikken op 'Definitief boeken'.
5.    Wij sturen u per direct een ontvangstbevestiging per e-mail.
       Na maximaal 1 werkdag krijgt u van ons de factuur, eveneens per e-mail.

Telefonisch
Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren op nummer (+31) 088 1900 100

Een optie nemen
Op bijna alle accommodaties kan online een optie genomen worden van 48 uur. Indien het verblijf binnen zes weken aanvangt, kunt u enkel een optie nemen van 24 uur. U hebt dan enige bedenktijd met de zekerheid dat het huis voor u geblokkeerd wordt. U kunt maximaal twee opties tegelijk nemen. In Mijn Account kunt u de optie zelf laten vervallen of omzetten in een definitieve boeking. Doet u dit niet, vervalt deze automatisch na de aangegeven termijn.

Hoe gaat het verder?
U betaalt 30% van de huursom plus evt. premie annuleringsverzekering binnen 5 dagen. De restbetaling voldoet u uiterlijk 6 weken voor de aankomstdatum. Bij korte termijnboekingen - 6 weken of korter voor de huurperiode - dient de gehele huursom binnen 5 werkdagen overgemaakt te worden.
Per boeking rekenen wij 30 euro boekingskosten. Wij bevelen onze klanten aan een aanvullende inboedelverzekering en een annuleringsverzekering af te sluiten.
De aangegeven prijzen zijn dag-, week-, dan wel weekend- of midweekprijzen in euro.
De huurbescheiden - voucher, routebeschrijving e.d. - ontvangt u direct na betaling van de gehele huursom. De verwerking van uw betaling kan na ontvangst maximaal drie werkdagen in beslag nemen.

Aan Zee is gerechtigd het certificaat Thuiswinkelwaarborg te voeren. Klik hier voor meer informatie.

Het sterrensysteem op de website

twee sterren 

Vakantiewoningen met twee sterren hebben een eenvoudige inrichting en zijn uitgerust met de belangrijkste voorzieningen.

drie sterren

Dit zijn comfortabele vakantiehuizen die van de nodige gemakken zijn voorzien. Vaak heeft u leuke extra's. Alle vakantiehuizen met drie sterren zijn zeer fraai gelegen.

vier sterren

Vakantiehuizen met vier sterren zijn riante vakantievilla's die van werkelijk alle gemakken zijn voorzien. Natuurlijk hebben deze een prachtige ligging.

vijf sterren

Vakantiehuizen met vijf sterren zijn zeer luxueuze villa’s en het neusje van de zalm. Geniet met vijf sterren van riante, uiterst comfortabele vakantiehuizen van hoog niveau die zijn gelegen op de prachtigste plekjes.