Wie is VillaXL?

Wie is VillaXL?

VillaXL is al sinds 2005 actief in de bemiddeling bij de verhuur van luxe vakantiehuizen, villa's en chalets in de belangrijkste vakantielanden van Europa. Sinds 2016 is VillaXL de specialist in groepsuitjes, teamweekenden en familiefeesten.

Zorgvuldig geselecteerd
Al onze huizen zijn zorgvuldig geselecteerd en vooraf geïnspecteerd. Minstens zo belangrijk vinden wij echter dat u zich er 'thuis' zult voelen. Wij zijn daarom steeds op zoek naar de mooiste, gezelligste en meest bijzondere accommodaties. Bij ons vindt u huizen die u elders niet aantreft.

Vertegenwoordiging in het buitenland
VillaXL heeft mensen ter plaatse in o.a.België, Frankrijk, Italië, Kroatië en Ierland. Deze professionals zijn continu voor u op zoek zijn naar nieuwe, verrassende accommodaties. Maar kunnen u ook ter plaatse van dienst zijn, mocht dat nodig blijken.

Ardennen: het bekijken meer dan waard
Speciaal in de Ardennen hebben wij in de loop van de tijd een groot aantal zeer bijzondere huizen voor u verzameld. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige woningen op vaak de mooiste plekjes. Of u nu een huis zoekt voor uw familiereünie met 25 personen of een villa met binnenzwembad, op onze België pagina vindt u zeker de woning van uw keuze.

Online aanbod
Onze vakantiehuizen worden alleen online aangeboden zodat u altijd van ons actuele aanbod verzekerd bent. Op onze website maakt u heel eenvoudig de keuze voor uw ideale vakantiewoning. Na uw boeking krijgt u per e-mail een factuur waarna u vervolgens zelf bepaalt of u de betaling via een bankoverschrijving of credit card wil doen.

VillaXL streeft naar 100% tevreden klanten en we hopen dat u straks net zo veel plezier hebt in uw vakantiehuis als wij in het selecteren ervan.

Sinds 2016 is VillaXL part of the Belvilla family.
@Leisure Group biedt ruim 300.000 vakantieaccommodaties aan in maar liefst 36 verschillende landen. Vakantiehuisspecialisten die onderdeel uitmaken van de @Leisure Group zijn Belvilla, Ardennes Relais, Casamundo, Eurorelais, Topic Travel, VillaXL en Aan Zee.

Belvilla AG
Flurstrasse 55 | 8048 Zürich | Switzerland

Chamber of Commerce: CHE-354.410.263
Btw-nummer: CHE-354.410.263 MWST

Belvilla Services B.V.
Oude Stadsgracht 1 |  5611 DD Eindhoven | Nederland 
Telefoon: (+31) 088 1900 100| Fax: +31 (0)72 567 2041
E-mail: service@villaxl.com
KvK: 17061015