Klantenservice

Klantenservice

 

Veel gestelde vragen
Voor antwoorden op veelgestelde vragen klikt u hier.

Klachten
Is er iets niet naar wens tijdens of na uw verblijf? Dan kunt u uiteraard uw klacht bij ons melden. In eerste instantie is de huiseigenaar of beheerder van het vakantiehuis uw aanspreekpunt. Indien de klacht niet ter plaatse met de eigenaar/beheerder kan worden opgelost, kunt u telefonisch contact opnemen via (+31) 088 1900 100 of schriftelijk via service@villaxl.com. We streven ernaar om uw klacht tijdens verblijf al op te lossen. Mochten dit ter plaatse niet lukken, dan kunt u de klacht schriftelijk via een officieel klachtenformulier, waar de eigenaar/beheerder over beschikt, indienen. Wij verzoeken u om dit te doen binnen 30 dagen na vertrek van uw vakantiebestemming. Na het ontvangen van uw klacht, sturen wij een ontvangstbevestiging. Wij zullen in ieder geval binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie geven op uw klacht.

Tijdens kantooruren is VILLA XL bereikbaar op +31 (0)88 1900 100. Buiten de kantoortijden kunt u het noodnummer bellen dat op de voucher is vermeld.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht?. Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform