Annuleren

Wilt u uw vakantie annuleren?

Annulering door de huurder dient schriftelijk (service@villaxl.com) of telefonisch ((+31) 088 1900 100) te gebeuren. U kunt uw definitieve boeking niet kosteloos annuleren. Hoe dichter bij de aankomstdatum, hoe meer kosten er zijn gemaakt om uw verblijf voor te bereiden. Daarom is de hoogte van de annuleringskosten hiervan afhankelijk:

- tot en met 43 dagen voor de aankomstdatum: 10% van de reissom;
- van 42 tot en met 29 dagen voor de aankomstdatum: 40% van de reissom;
- van 28 dagen tot en met de laatste dag voor de aankomstdatum: 90%van de reissom; en
- voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volledige reissom in rekening gebracht. 

Onze annuleringsvoorwaarden kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. De voor uw boeking geldende voorwaarden vindt u terug in de uw huurovereenkomst. Heeft u een annuleringsverzekering via ons afgesloten en annuleert u de boeking met een voor de verzekering geldige en aantoonbare reden, dan berekenen wij de restitutie over de reissom. U ontvangt indien van toepassing op uw boeking ook de volledige bijdrage voor het calamiteitenfonds en de reisverzekering retour. Boekingskosten en de premie van de annuleringsverzekering worden niet uitgekeerd.

Mocht u een vakantiehuis hebben geboekt via een website van een van onze partners, dan kan het zijn dat de annuleringsvoorwaarden van deze partner gelden. Als dit het geval is, dan zal dit bij uw boeking vermeld worden.

Annuleringen verwerken wij gedurende de werkdag. Indien een annulering na het einde van de werkdag bij ons binnen komt, verwerken wij deze de eerstvolgende werkdag. De eerstvolgende werkdag is bepalend voor de vaststelling van de annuleringskosten. (Belvilla vw)